Pihlajamäki goes Blues – Esiintyjät

829
Melrose

Esiintyjät

Bluesit järjestetään taas 6.6.2015! Lauteille kipuavat:

Melrose

Tämä trio ei esittelyjä kaipaa, mutta ylpeänä esittelemme:Tokela (laulu-kitara), Jami (rummut) ja Roger (basso). He muodostavat todennäköisesti maan kovimman live-kombon, joka on vuodesta 1981 asti tahkonnut rockia ja rockabillyä peräksi antamattomalla otteella. Tänä vuonna julkaistu Got it made, ensimmäinen albumi 13 vuoteen, todistaa, että Melrose on yhä ja aina must.

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast feat. Honey B. & Kuloniemi

FZMPB


Kulttuuritapaus isolla K:lla zappaa Pihliksen uuteen uskoon. Harvakseltaan esiintyvä yhdeksänhenkinen orkesteri, mukanaan vierailevat bluestaiturit Aija Puurtinen ja Esa Kuloniemi, tarjoaa jotain mitä Kiillepuistossa ei vielä ole nähty. Psykedeelistä ihanuutta ja mahtavaa outoutta tribuuttina Frank Zappalle.

Robbie Hill

ROBBIE13 new

Blues-sensaatio. Näillä sanoilla on kuvattu Pihlajamäessä asuvaa Skotlannin lahjaa Suomen blueskansalle. 29-vuotias kitaristi-laulaja on energinen viihdyttäjä, joka bändinsä kanssa esittää laajan valikoiman omaperäisiä tulkintoja bluesklassikoista. Robbie Hillin debyyttialbumi Price To Pay (2013) on saanut hyvän vastaanoton kansainvälisissä bluespiireissä. Lue artistihaastattelu.

Frim Fram feat. Seppo Luusalo

FrimFram ja Luusalo

Aiemmin paljon yhteistyötä tehneet muusikot lyövät ensimmäistä kertaa taitonsa yhteen triona. Suomen parhaaksi jazzlaulajaksi valittu kitaristi Juki Välipakka, saksofonisti Sirpa Suomalainen ja huuliharpisti-laulaja Seppo Luusalo loihtivat letkeää bluesia. Vierailijana lavalla nähdään Sepon musikaalinen opaskoira Ärri.