Pihlajamäki goes Blues julkisti kesän 2011 artistit

262

Missä puntti väpättää, siellä huuliharppu soi ja San Franciscon psykedelia kohtaa Mississippi-bluesin – autotallissa, tositarkoituksella.

Pihlajamäki goes Blues on taattuun tapaan tuhti paketti rentoa rytmimusiikkia ehdassa 60-luvun maisemassa. Mutta kuka nouseekaan lavalle?

Tänäkin kesänä Pihlajamäen Kiillepuistossa bluesataan. 60-luvun miljöössä rentoja rytmejä tulviva festari on muutamassa vuodessa muotoutunut yhdeksi pääkaupunkiseudun suosituimmista koko perheen tapahtumista.

Kesää 2011 tähdittävät Suomi-bluesin suuruudet Honey B. & T-Bones ja Pepe Ahlqvist , rock’n roll -legenda Melrose sekä Etelä-Englannin country blues -mies L.R. Phoenix .

Hienon paikallisen yhteistyön ja kiinnostavien esiintyjien tuloksena Pihlajamäki goes Blues kokosi viime kesänä jo reilut 5 000 isoa ja pientä musadiggaria Kiillepuiston retromaisemiin. Tänäkin vuonna se on mahdollista, sen takaa nimekäs esiintyjäkaarti.

Pihlajamäki goes Blues on paikallisin vapaaehtoisvoimin toteutettu festari. Siitä syntyy tapahtuman aito ja omaleimainen tunnelma.

Kiillepuiston lavalla soi blues lauantaina 4.6. klo 14–18. Lue lisää >