Pihlajamäki-seura etsii uusia vastuunkantajia

501

Pihlajamäki-seuran syyskokouksessa 25.11. hyväksyttiin vuoden 2011 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Vuoden teemana on jäsenhankinta, jotta vähintään nykyisen laajuinen toiminta olisi jatkossakin mahdollista. Samalla pyritään saamaan lisää vastuunkantajia.

Hallituksen toimintasuunnitelman ehdotukseen lisättiin, että seura antaa alueen kouluille rahaa stipendejä varten ja pyrkii vaikuttamaan siihen, että asukkaille järjestetään tilaisuuksia, joissa heillä on mahdollisuus kuulla kaupungin suunnitelmista alueen kehittämiseksi ja vaikuttaa niihin.

Kokous valitsi Vesa Koskelan jatkamaan puheenjohtajana. Erovuoroisten tilalle varsinaisiksi hallituksen jäseniksi kolmeksi vuodeksi valittiin Mervi Kuhta, Päivi Seikkula ja Pirjo Veijalainen. Taina Tusa valittiin kesken kauden eronneen hallituksen jäsenen tilalle.

Varajäseniksi vuodeksi 2011 valittiin Marja Elo ja Pirjo Seppä. Yksi varajäsen jäi valitsematta ehdokkaiden puutteessa. Päätettiin, että kevätkokous valitsee puuttuvan varajäsenen. Hallitukseen kuuluvat myös Petri Aarnio, Aune Greggas, Miina Kajos, Ritva Malmström ja Björn Wiemers.

Vuoden 2011 jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 10 euroa. Yhdistyksen kevätkokous pidetään maaliskuun loppuun mennessä. Kokouskutsu jäsenille lähetetään sähköpostilla tai kirjeenä.

Liity seuran jäseneksi >