Pihlajamäki-seura on viihtymistä ja vaikuttamista

6185

Tervetuloa mukaan toimimaan vireässä ja vehreässä Pihlajamäessä!

Oletpa kiinnostunut verkkosivuista tai festareista, kirjoittamisesta tai valokuvaamisesta, lehdenteosta tai luontoretkistä, talkootöistä tai kaavoituksesta – melkeinpä mistä vain – Pihlajamäki-seurassa löydät fiksua tekemistä, myös ilman muodollista kokoustamista.

Mutkatonta toimintaa

Pihlajamäki-seuran toimintaryhmissä voit toimia sekä seuran jäsenenä että ilman jäsenyyttä. Ota suoraan yhteyttä sivun vasemmassa laidassa mainittujen toimintaryhmien vetäjiin tai täytä jäsenlomake ja ruksi toiminta, josta olet kiinnostunut. Näin mutkattomasti voit tulla mukaan.

Seura kokoaa pihlajamäkeläisiä yhteen myös järjestämällä musiikki- ja kaupunginosatapahtumia, siivoustalkoita, keskustelutilaisuuksia, kotiseuturetkiä – ja paljon muuta. Oma Pihlajamäen lähiölehti ja monipuoliset kotisivut tarjoavat kaikille asukkaille avoimen tiedotus- ja kohtauspaikan.

Parempia palveluja

Pihlajamäki-seura toimii aktiivisesti Pihlajamäen viihtyisyyden lisäämiseksi ja palvelujen parantamiseksi, seuraa alueen kehitystä, antaa lausuntoja ja tekee aloitteita Pihlajamäkeä ja sen lähiympäristöä koskevissa asioissa. Seuran jäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa rahallisesti ja voit mm. vaikuttaa seuran toimintaan vuosikokouksissa.

Yhteistyöllä enemmän

Pihlajamäki-seura tekee kiinteää yhteistyötä sosiaaliviraston yhdyskuntatyön, Kalliolan setlementin ja lähiöprojektin kanssa. Seura toimii paikallisesti myös muiden yhdistysten ja viranomaisten kanssa. Yhteistyöllä syntyy hyvää jälkeä ja kestäviä tuloksia: toimimme yhdessä Pihlajamäen ja pihlajamäkeläisten hyväksi.