Pihliksen nuoripuisto on must

248

Pihlajamäen uusi ja uniikki nuorisopuisto on kesän ykkönen. Toimintaa on tarjolla heinäkuun loppuun saakka ja mahtipäättärit pidetään 31.7. Elokuussakin tapahtuu, mm. skeittileiri 13–17-vuotiaille tytöille pärähtää paikalle 4.–.8.8.

Pihlajamäen nuorisopuistossa voi osallistua liikunnallisille kursseille tai harjoitella vapaasti tanssia, pelata katusählyä, fudista, rantalentopalloa, petanqueta, heitellä devilstickejä tai diabloja sunmuuta. Puistossa on myös tyttöjen itsensä suunnittelema tyttöjen puisto ja Stadin parhaat keinut ja amfiteatteri. Puistosta löytyy lisäksi freestylepark, jossa voi skeitata, rullaluistella tai maastopyöräillä, harrastaa bleidausta ja bmx- tai dirt-pyöräilya. Kaiken kukkuraksi siellä toimii nuorten pitämä kahvila, jossa pikkupurtavan lisäksi on tarjolla mm. lautapelejä, netti, lehtiä sekä playstation. Ja grilli. Siis freestylepark, tyttöjenpuisto, nuorisokahvila ja liikuntapuisto – kaikki yhdessä ja samassa paketissa!
Lue lisää >
Katso kuvia >

Kauden megapäättäjäisissä, Jengipolku Festissä, esiintyvät Anna Puu, Yön miehet, Spidemia ja Wedding Crashers.
Lue lisää >

Tyttöjen skeittileiri  4.–.8.8. on tarkoitettu 13-17-vuotiaille skeittauksesta kiinnostuneille tytöille. Skeittauksen lisäksi luvassa on mm. Helsingin skeittipaikkoihin tutustumista.
Lue lisää >


Pihlajamäen nuorisopuisto