Pihlajamäki.info 3/2016 kurvaa opintielle

545
Lehti3 Fb2

Tiesitkö, että Vallila on tehnyt upeat Pihlajamäki-kuosiset verhot, jotka nyt on ripustettu remontoidun ala-asteemme ikkunoihin? Tämän ja monta muuta juttua paljastaa Pihliksen oma lehti Pihlajamäki.info, joka ilmestyy keskiviikkona 30.11. Koillis-Helsingin Lähitiedon välissä. Taas on kuulkaa niin hieno lehti, että kyllä kelpaa lukea!

Lue tuore lehti >

Ala-asteen koulumme on remontoitu, ja tilat ja kalusto päivitetty tähän päivään; nyt kaikki tilat ovat oppimisen tiloja. Ikkunoita koristavat Vallilan värikkäät Pihlajamäki-verhot, jotka tulevat julkiseen mallistoon syksyllä 2017. Lehden sivuilla pääsemme myös mukaan opintomatkalle Englantiin, ja kuulemme yläkoulu-lukion opettajien aatoksista työpaikastaan. Haastattelemme myös pihlisläisiä koulumuistoista. Kirjailija Jenni Linturi valottaa kirjojensa taustoja ja kertoo, miten näiden miljööt liittyvät Pihlajamäkeen.

Piipahdamme myös ajankohtaisessa näyttelyssä Arkkitehtuurimuseossa, tutustumme tulevaisuuden ötökkäruokaan, kannamme huolta taidekasvatuksen tulevaisuudesta Koillis-Helsingissä ja kurkistamme erään lauluryhmän harjoituksiin.

Pihlajamäki-seura seuraa alueen kaavoitusta, ja pääkirjoituksessa herätellään pihlisläisiä uuden yleiskaavan todellisuuteen. Tervetuloa vaikuttamaan alueemme tulevaisuuteen vaikkapa liittymällä Pihlajamäki-seuraan – ohjeet löytyvät lehden sivulta 4 tai täytä jäsenhakemus heti tästä linkistä > 

P.S. Jos sinulla ei ole mainoskieltoa postiluukussasi, mutta et ole saanut Koillis-Helsingin Lähitietoa keskiviikkoisin kotiin, otathan heti yhteyttä jakelupäivystykseen http://www.lahitieto.fi/jakelupalaute/.

Pihlajamäki.info kuuluu kaikille!