Päivi Hellman neuvoo nyt myös putkirempassa

372

Lähiöarkkitehti Päivi Hellman on juuri saanut valmiiksi ensimmäisen ison urakkansa: hän kirjoitti tekstit, etsi kuvat ja suunnitteli ulkoasun Pihlajamäen arkkitehtuuripolun opastauluihin.

Pihlajamäen lähiölehti kutsui arkkitehdin pienelle tutustumiskierrokselle Pihlajamäen -60-luvun asuntoihin. Pihliksen talot olivat Päiville jo tuttuja, mutta vain ulkoapäin ja paperilta.

– Asunnot olivat todella toimivia ja valoisia, aivan kuten pohjapiirroksiin tutustuessani arvelinkin. Hienoa, että myös alkuperäisiä keittiö- ja eteiskalusteita kauniine heloineen oli säilytetty, Päivi kertoo kierroksen jälkeen.

Ennen pestiään lähiöarkkitehtina Hellman työskenteli yksityisellä sektorilla mm. projektipäällikkönä vastuualueinaan julkisivukorjaukset sekä linjasaneeraukset eli putkiremontit.

Nyt Hellman keskittyy neuvomaan taloyhtiöitä kaikessa korjausrakentamisessa sekä rakennuslupien hankinnassa. Neuvonta on maksutonta, ja sitä saavat kaikenikäiset yhtiöt.

– Varsinkin julkisivuremonteissa sekä mutkikkaissa putkiremonteissa kannattaa kääntyä puoleeni, jopa pieniltä tuntuvissa kysymyksissä, Päivi kehottaa.

Jatkossa Päivi on tavattavissa Pihlajamäen lähiöasemalla kerran-pari kuussa. Häneltä saa neuvoja myös puhelimitse.

Eipä taida olla hullumpaa työtä, sillä Malmilla asuvan Hellmanin on jo kuultu puhuvan muutosta Pihlajamäkeen.

Lähiöarkkitehti Päivi Hellman, puhelin (09) 310 26406 ja 040 3347 787, sähköposti paivi.hellman@hel.fi

Kuvateksti: Päivi Hellman ihasteli huimia näkymiä Graniittitien 6:n katolta.

Teksti ja kuva: Päivi Seikkula

Tämä artikkeli on ilmestynyt Pihlajamäen lähiölehdessä 2/2008