PK-35 Legenda Cup kokoaa vanhat junnut Areenalle 25.5.

399

Pihlajamäen perinteinen jalkapallokenttä sai viime syksynä uuden keinonurmipinnan ja kenttä kulkee nyt nimellä Aava Areena. Uusi nurmi on innostanut PK-35:n järjestämään enemmän toimintaa kentälle. Yksi mielenkiintoisista uusista tapahtumista on lauantaina 25.5. pelattava PK-35 Legenda Cup.

Kyseinen turnaus kerää paikalle toivottavasti valtavan määrän takavuosien PK-35 pelaajia mittelemään halutusta Legenda Cup- kiertopokaalista. 

– Cupissa on tarkoitus kasata vanhat junnuikäluokat mittelemään Legenda Cupin pokaalista. Turnauksen ”osallistumisoikeus” on kaikilla, jotka ovat jossain vaiheessa futisuraansa kantaneet ylpeydellä punamustaa paitaa. Nuorin ikäluokka, joka saa peliluvan on 93-syntyneet, tapahtuman promoottori Teemu Jaronen toteaa.

Aava Areenalle rakennettaan 4 minikenttää ja pelejä pelataan tiiviillä tahdilla klo 10:00 alkaen. Tarkoitus on tunnustaa väriä, eli kaikki paikalle tulevat kantavat ylpeänä punaista ja mustaa yllään. Kenttäalueella on luonnollisesti kahvio sekä PK-35 fanituotemyyntiä. Samalla voi liittyä seuran kannatusjäseneksi vaivaisella 20,- maksulla ja maksua vastaan saa mukaansa upean fanihuivin.

– Tapahtuma ikään kuin räjähti positiivisesti käsiin. Loin tapahtumasta sivuston Facebookiin ja kutsuin mukaan muutamia vanhoja pelikavereitani. Yhtäkkiä osallistujia olikin kasassa jo pari sataa ja viidakkorumpu pauhasi. On upeaa huomata kuinka suuri asia PK-35 on ihmisille, Jaronen jatkaa.

Tapahtuma on maksuton, mutta toivottavaa on että kaikki pelaamaan haluavat käyvät ilmoittautumassa etukäteen osoitteessa www.pk-35.fi.