Remua ja delta bluesia Helsingin Pihlajamäessä 5.6.

212

Lauantaina 5.6. järjestetään jo neljättä kertaa Suomen ainoa oikea lähiöblues. Pihlajamäki goes Blues tarjoilee nyt syvän etelän soundeja, svengaavia klassikoita ja remuavaa tykitystä.

Pihlajamäki goes Blues on paikallisin talkoovoimin toteutettu rytmimusiikin festivaali, joka päihteettömänä sopii hyvin koko perheelle.Kesää 2010 tähdittävät legendaarinen Remu & Hurriganes, juureva delta blues -mies Tim Lothar, Maria Hänninen ja Maya Paakkari All Stars -bändeineen sekä svengaava Johnny´s Blue Bonanza. Artistien tarkempi esittely löytyy festarisivuilta www.pihlajamaki.info/blues, missä ehtii vielä ilmoittautua vapaaehtoiseksikin.

Pihlajamäki goes Blues -festivaali on kasvanut ensimmäisen vuoden pienestä budjetista, kourallisesta vapaaehtoisia ja tuhannesta kuulijasta moninkertaiseksi. Mutta bluesin syke ja festarin sydämellinen tunnelma ovat säilyneet yhdessä sen ainutlaatuisen tapahtumapaikan kanssa. Blues soi taas vehreässä Kiillepuistossa, mikä on osa rakennus- ja kulttuurihistoriallisesti arvokasta 1960-luvun Pihlajamäkeä.

Rytmimusa soi myös iltajameissa. Pihlajamäen ostarilla ravintola Rallissa esiintyy juuri uudesta levystään täyden kympin saanut Jo’ Buddy & Down Home King III. Ja jos missasi Tim Lotharin keikan Kiillepuistossa, niin Ravintola Juttutuvassa voi menetyksen paikata jo samana iltana. Pihlajamäki goes Bluesin järjestää Pihlajamäki-seuran musatiimi Helsingin kaupungin lähiöprojektin, sosiaaliviraston, kulttuuriasiainkeskuksen ja Klaarin tuella. Tapahtuman koko tuotto menee seuraavan vuoden festivaalin järjestämiseen.

Pihlajamäki goes Blues
La 5.6.2010 klo 14–18
Kiillepuisto, Kiilletie 6, Helsinki

www.pihlajamaki.info/blues

LISÄTIEDOT: tuottaja Sini Heino-Mouhu
puh. (09) 310 69960, 040 334 7415 sini.heino-mouhu@hel.fi