Romut pois! Jäteauto Pihliksen ostarilla

331

Vanhoja maalipurkkeja? Auton akkuja? Vanha televisio ja lasten naurama tietsikka? HSY:n jäteauto kaartaa Pihliksen ostarille maanantaina 13.5. kello 17-17.30, ja vie maksutta pois ongelmalliset nyyttisi.

HSY:n jätehuollon keräysautot kiertävät joka kevät Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella. Autoihin voi tuoda vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metalliromua.

Vie kokonaiset peräkärrylastit HSY:n Sortti-asemille tai suoraan romuliikkeisiin.

Vaaralliset jätteet

Kotitalouksien vaarallisia jätteitä otetaan vastaan maksutta. Vaarallisia jätteitä ovat muun muassa energiansäästölamput, maalit, liuottimet, siivouskemikaalit, akut ja lääkkeet.

Sähkö- ja elektroniikkaromu

Kotitalouksien sähkölaiteromua otetaan vastaan maksutta. Laitteita voi tuoda enintään 3 kappaletta/laitetyyppi/asiakas. Sähkölaiteromua ovat esimerkiksi jääkaapit, pakastimet, televisiot, kahvinkeittimet, pesukoneet, tietokoneet ja sähkövatkaimet.

Metalliromu

Kotitalouksien metalliromun pieneriä otetaan vastaan maksutta. Metalliromua ovat esimerkiksi polkupyörät, puulämmitteiset kiukaat, lämminvesivaraajat sekä metalliastiat ja -purkit.

Maanantai 13.5.
klo 17.00 – 17.30 Moreenitie 1, ostoskeskus, Pihlajamäki

Keräysautojuliste taloyhtiöille 

Kirjoita alla olevaan julistepohjaan keräysautojen pysähtymispaikat omalla alueellasi. Tulosta juliste ja kiinnitä se esimerkiksi taloyhtiösi ilmoitustaululle.

Keräysautojuliste (pdf, 67 kt) >