Tue Pihlajamäki goes Bluesia hyvillä bileillä 16.4.

272
blues_support_web.jpg
blues_support_web.jpg

Pihlajamäki goes Blues jo neljättä kertaa Kiillepuiston kallioilla, tänä vuonna 5.6. kello 14-18. Bluessit luotsaava Pihlajamäki-seuran Musatiimi tarjoaa tasokkaita musiikkihetkiä ja kunnon rytmejä jo ennen kesää – tule, nauti ja tue festarin ohjelmakassaa ravintola Rallissa:

Musatiimin kasaribileissä perjantaina 16.4. klo 19 alkaen voit heittäytyä 80-luvulle niin musiikillisesti kuin vaatetuksellisesti – ja paras bilehileasu palkitaan! Iltaa luotsaavat Dj Hyytis ja Erätarkastaja.

Lauantaina 22.5. bluussataan jo sitten toden teolla, sillä lavalla luukuttaa Pihliksen oma Neimo Blues Band. Perjantaina 19.3.lavalla oli viime kesästä tuttu karismaattinen Marjo Leinonen ja The Balls.

Lippujen hinnat

  • 19.3. lippu 10 euroa
  • 16.4. lippu 7 euroa
  • 22.5. lippu 7 euroa. 

Hintaan kuuluu snack-buffet kello 19-21.

Lippuja saa ennakkoon Pihlajamäen lähiöasemalta Liusketie 3 tai ravintola Rallista. Muistathan, että jokaista ennakoon ostettua viittä lippua kohden /yksi ostaja/bileet, saa yhden  vapaalipun. Eli kaveriporukoiden kannattaa toimia jo nyt!

Tervetuloa tekemään Stadin mainiointa bluestapahtumaa, ja muistathan ilmoittautua vapaaehtoiseksi www.pihlajamaki.info/blues