Tuttuja juttuja ja uusia avauksia – Ulla Artte luotsaa Pihlajamäki-seuraa

339

Pihlajamäki-seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2013 sisältää svengiä ja vehreyttä, turvallisia kulmia ja uusia kaavoja. Kesäkuussa Kiillepuiston kalliolla soi taas blues, Helsinki-päivänä tutustutaan lähiluontoon, vuoden aikana järjestetään turvallisuuskävelyn seurantakierros ja kommentoidaan ostarin uuden puolen kaivattua kaavaa.

Luvassa on tuttuja juttuja, tavoitteellista toimintaa Pihliksen hyväksi ja uusia avauksia – kuten ekonomi Ulla Artte, Pihlajamäki-seuran uusi puheenjohtaja.

– Oman asuinalueen hyvinvointi on tärkeää. Kaikki lähiöt, niin myös Pihlis, tarvitsevat puolestapuhujia ja puolustajia, Ulla korostaa.

Ulla Arttelle Pihlajamäessä vaalimisen arvoista on muun muassa sen vaihteleva, monimuotoinen ja puhdas luonto, turvallinen ympäristö ja ennen kaikkea alueella asuvien ihmisten hyvinvointi ja viihtyvyys.

– Kävelylenkki näissä tutuissa kotimaisemissa on jokailtainen tapa. Usein myös suuntaan viereiselle Malmin hautausmaalle, sen rauhaan ja kauniiseen ympäristöön.

Ulla on asunut perheineen Pihlajamäessä vuodesta 1998 lähtien. Kaupunginosatoimintaan hän lähti jo aikaisemmin Merihaassa asuessaan.

– Pihlajamäki-seura on edunvalvontajärjestö. Yhdessä vaikuttaminen on aina tehokkaampaa kuin jos sen tekee yksin. Siksi toivon, että mahdollisimman moni pihlisläinen tulisi mukaan toimintaan, tavalla tai toisella, vähän tai paljon, oman tilanteen mukaan. Sillä vahvistamalla ja lisäämällä asukkaiden ja yritysten yhteistyötä saamme äänemme paremmin kuuluviin, Artte muistuttaa.

Ulla Artte, Pihlajamäki-seuran puheenjohtaja
ulla.artte(at)welho.com
puh.044 722 8236

Pihlajamäki-seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2013 >
Lue lisää Pihlajamäki-seurasta >
Liity jäseneksi >