Uudistunut Pihlajamäki.info on ilmestynyt

373
kansi

Pihlajamäen omalla lehdellä on uusi nimi, sisältöä ja ilmettä on uudistettu ja toimitus vaihtunut. Ensimmäisessä numerossa ollaan paljon lasten Pihliksessä, haastatellaan koiria(!), esitellään Pihliksen tyyppejä, kuullaan juttuja kouluilta ja patikoidaan Roihikseen. Lehdessä on myös kuva-arvoitus, ja onhan siellä paljon muutakin.

Lehden uusi nimi Pihlajamäki.info viittaa lehden tehtävään, mutta myös näihin Pihlajamäen omiin verkkosivuihin osoitteessa pihlajamaki.info, missä lehden pdf on aina myös jaossa. Jos siis et joskus saa Pihlajamäki.infoa käsiisi, voit aina käydä lukemassa sen pihlajamaki.infossa. Ja kun käyt tykkäämässä seuran uutta Facebook-sivua www.facebook.com/pihlajamakiseura, olet Pihlajamäki-kanavalla joka päivä.

Lehti ilmestyy keskiviikkona 18.5. tuttuun tapaan Koillis-Helsingin Lähitiedon välissä koko Pohjois- ja Koillis-Helsingin alueella. Jos ovessa on mainoskielto, nappaa se hetkeksi pois, ja saat lehden kotiin. Lehden toimituspäällikkö vaihtelee eri numeroissa. Ensimmäisestä lehdestä vastaa Pihlajamäen verkkosivujen päätoimittaja ja monien tapahtumien tuottaja, paikallinen monitoiminainen Päivi Seikkula.

Lue lehti kotisohvalla tai ahmi se jo nyt tästä linkistä>
Hyviä lukuhetkiä Pihliksen oman lehden parissa!