Virorokkia, estofiilistelyä ja tarttolainen koulunpenkki Viikin kirjastossa 16.11. klo 18

362
vironviemaa.jpg
vironviemaa.jpg

Viro on muutakin kuin halpaa viinaa ja Saarenmaan valssi! Tule tutustumaan virolaiseen rock- ja popmusiikkiin, Tarton yliopiston opiskelumahdollisuuksiin sekä ajankohtaisiin Viro-opuksiin Viikin kirjastoon keskiviikkona 16.11. klo 18.

Virolaista rock-, pop-, punk- ja etnomusiikkia syväluotaava musapaneeli kertoo sanoin, kuvin ja sävelin, mitä Virossa kannattaa kuunnella ja miksi. Panelisteina virolaisen Kosmikud-yhtyeen basisti, tapahtumajärjestäjä Raivo „Kõmmari“ Rätte, toimittaja-kirjailijat, Viro-fanit Terhi Pääskylä-Malmström ja Heikki Kähkönen sekä eestimusan ystäviä Suomessa yhdistävän ViroRock ry:n edustajia.  


Tarton yliopiston Suomen-edustaja Sanna Immanen kertoo Tarton yliopiston viron- ja englanninkielisistä opinto-ohjelmista ja niihin hakeutumisesta.

Sanna Immanen ja Terhi Pääskylä-Malmström kertovat teoksista  Estofiilis! Kirja Virosta ja sen ystävistä –  teos johdattaa lukijansa  virolaisen muodin, musiikin ja ruoan lähteille, Suomen Viro-aiheisiin matkailukohteisiin sekä Tallinnan kulturelleihin design-vessoihin – sekä Viron viemää – Viroilun laajempi oppimäärä. Heikki Kähkönen  esittelee teoksensa Baarimiehen Tallinna.   Viikin Viro-illan järjestävät yhteistyössä Suomen Viro-yhdistysten liitto ry, Svalbo Communications Oy, Viikin kirjasto, Media Cerevisia Oy, Tarton yliopiston Suomen-edustusto ja ViroRock ry.  

Viikin kirjasto sinisessä ympyrätalossa, Viikinkaari 11. www.lib.hel.fi/viikki