Ympäristötunteiden äärellä -työpaja ke 24.11.

244
Syksyistä luontoa kuvastuu kristallipallosta

Apua ilmastoahdistukseen

Aika: keskiviikko 24.11.2021 kello 18–18.50
Paikka: Pihlajamäen asukastalo, Liusketie 3 A

Ilmastonmuutos, eläin- ja kasvilajien katoaminen, pitkittynyt koronatilanne, lähiluonnon hupeneminen, tulevaisuuden uhkakuvat… Nykytilanteen hälyttävät faktat ja tulevaisuuden epävarmuus herättävät kaikissa ikäryhmissä monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Miten näitä tuntemuksia voisi tunnistaa, kohdata ja käsitellä?

Pihlajamäkeläisille suunnatussa ja kaikille avoimessa työpajassa tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista ja ajatuksista sekä keinoja niiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Myös toiminnan ja tunteiden käsittelyn välistä suhdetta tarkastellaan. Työpaja tarjoaa mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumista näihin teemoihin, lisäksi keskustellaan yhdessä.

Työpajan ohjaa Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari. Tunne ry on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten perustama yhdistys, joka tarjoaa mahdollisuuksia ympäristötunteiden ja -ajatusten käsittelyyn.

Tunne-työpajan jälkeen kello 19 samassa tilassa kaikille avoin:

Pihlajamäki-seuran syyskokous

Syyskokouksessa käsitellään tulevan vuoden toimintaa, päätetään jäsenmaksun suuruus, toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä valitaan yhdistyksen puheenjohtaja, hallituksen jäsenet ja toiminnantarkastajat.

Syyskokous on kaikille avoin. Äänivaltaisia ovat Pihlajamäki-seuran jäsenet. Voit liittyä jäseneksi lomakkeen kautta. Jäsenmaksu on 15 €/vuosi mutta tämän vuoden jäsenmaksua ei enää peritä.

Kahvitarjoilu.
Maskisuositus. Osallistuthan vain terveenä.
Lämpimästi tervetuloa!